Total Lifestyle Seminar med David Sandoval

Ξ March 17th, 2011 | → 1 Comments | ∇ Helse/Health, Livsstil/Lifestyle, Super food/ helsekost/ Iherb |

…Blir du med på en SUPER kveld med David Sandoval i Oslo konserthus i april? Tema for kvelden er en helhetlig livsstil med supermat der fokuset er på anti-aging, hvordan få mer energi, rensing av kroppen, vektregulering og det å få det beste ut av livet!

David Sandoval har skrevet boken “Den Grønne Supermaten“, som er meget interessant lesing for alle som har lyst å vite mer om, og lære seg hvordan man selv, på best mulig måte, kan ta vare på seg selv og egen helse. Dersom jeg spør deg om du ønsker å holde deg frisk, og se ung ut lengst mulig, i tillegg til å ha overskudd og masse energi i hverdagen.. – ville du svart NEI da?

Vel, det handler uansett om de valg man tar, hver dag, og man kan velge å bevisst passe på hva man spiser, og tilfører kroppen av næring. Jeg har tatt et valg, og er godt på vei mot noe jeg har stor tro på, nemlig – SUPERMAT – som har blitt en meget viktig del av mitt stadig grønnere kosthold, men nei, jeg er ikke vegetarianer, er bare ekstremt bevisst på hva jeg får i meg, og hvor det kommer fra, og velger mine matvarer og tilskudd deretter. Kommer til å skrive mer om dette etterhvert, da det også er/blir en viktig del av min kompetanse som kostveileder. Jeg har også planer om videre utdanning på flere områder.

Jeg skal på Total Lifestyle seminar torsdag 7 april, og gleder meg STORT! Anbefaler også å kjøpe boken, den er BRA! 😀

 

One Response to ' Total Lifestyle Seminar med David Sandoval '

Subscribe to comments with RSS or TrackBack to ' Total Lifestyle Seminar med David Sandoval '.


  1. on March 18th, 2011 at 12:37

    åååå gud det har jeg lyst til! 😀

Leave a reply