..there is a PULS!! ;-)

Ξ August 16th, 2012 | → 0 Comments | ∇ Livsstil/Lifestyle, Trening |

 ♥  ♥  ♥ → ..i aller høyeste grad!  :mrgreen: Frøken Furseth ER i LIVE! .. og denne dagen startet med en skikkelig høytempo-økt på min kjære SPINNINGSYKKEL – med vindu vidåpent foran meg, OG heftig musikk på øret  😎

Her er beviset – og tatt i betraktning at “statistikken” sier at en i “min alder” skal ha en MAXpuls på rundt 190 BPM (okai, 188 for å være pirkete..) så utgjør jo dagens pulstopp 96,8 % av maxBPM! Og tatt i betraktning at dette foregikk på en stillestående sykkel, der jeg egentlig er begrenset pga at ofte beina stivner før pulsen får utfoldet seg max, så føler jeg at hjertet og lungene mine er godt rustet.. kjørte til info totalt 5 drag i dag, der jeg gikk opp mot max..

..senere er det styrke – ikke helt sikker på HVA ennå..  🙄 Hvorfor? STØL i skuldrene etter gårsdagens økt (= DIGG!!)

Ønsker alle en fin torsdag!!

😀

 

 

Leave a reply