T.G.I.F sies det..?

Ξ August 3rd, 2012 | → 0 Comments | ∇ Helse/Health, Kosthold, Livsstil/Lifestyle |

..men jeg skal jobbe i morgen, OG søndag også (ikke noe imot det, for all del, jeg jobber jo med ting jeg LIKER å jobbe med!), uansett for min del betyr ikke dette uttrykket for tiden annet enn: “end of the week”, eller “weekend”, eller for å være litt norsk “ukeslutt”? ha ha, nå skriver jeg bare tull føles det som, så over til det jeg egentlig bare vill si, som jeg ikke blir lei av  å si, både til meg selv og andre – og det gjelder TRENING!

…trening ER livet mitt, fordi den hjelper meg mer enn noe annet å takle ting – på godt og vondt..! – Den er min største lidenskap, det som gjør meg sterk fysisk, og “former” meg (bokstavelig talt) … Men treningen er for meg også mitt viktigste “fristed” i livet.. fra stress, mas, påkjenninger og ting som sårer og gjør vondt.. jeg vet ikke å sette ord på hvor mange ganger en treningsøkt har “løst opp” og “lettet” på følelsene ( ihvertfall for en liten stund..) .. Treningen er derfor min viktigste terapi.. Og det er uvurderlig – ja; “hverdagsmagi”… Og viktigst av alt: treningen svikter meg ALDRI! ♥

Derfor elsker jeg også å jobbe med trening (og kosthold)! Lære bort det jeg kan til andre, som da også opplever hvor fantastisk godt treningen gjør for kropp og sjel. Det motiverer meg å vite at jeg kan hjelpe, og bidra til at andre får det bra – og finner frem til “den beste utgaven av SEG selv”! ♥

Destination Total Fitness - enjoy the journey :-)

Ønsker alle en god helg!

Peace out ♥

 

Leave a reply