Super “Chips” – Oh yeah – this is good stuff ;)

Ξ July 21st, 2012 | → 3 Comments | ∇ Helse/Health, Livsstil/Lifestyle |

..om jeg spiser chips? Vel, ikke av den ordinære typen (les: potetflak “surret” i billig olje..) – DET har jeg ikke gjort siden la meg se; hmm, 80-tallet kanskje? og knapt nok da, fordi jeg helst ville ha smågodt og sjokolade..ha ha ..før jeg visste bedre :mrgreen: MEN, så kom all kunnskapen vet dere, for ikke å snakke om forfengeligheten og trangen til å BLI – og FORBLI forever SUPERFIT! Yees

…Og det er absolutt en sannhet at KUNNSKAP er MAKT – og at makten i denne sammenheng i aller høyeste grad kan brukes til å skape seg en SUPER kropp og best mulig helse! Og la meg her også presisere at det er en selv som bestemmer hva som er standarden, og hva man ønsker å oppnå! Det er en selv som gjør det som må gjøres for å finne den formen som man SELV trives i – og er fornøyd med! Som jeg har sagt før: ingen andre har stemmerett på dette området, eller skal fortelle deg hvordan du skal se ut for å være i “toppform”. You’re in charge!

Ok, det var nok en liten “pep-talk” – Nå tilbake til denne CHIPSEN jeg prater om:

    

Disse 3 lekre godsakene fås i Supernature butikkene OG i nettbutikken – så løp og kjøp! Tro meg det er virkelig verdt det!

litt mer info:

..Så sprøtt og deilig og sunt for kroppen din! Dette er næringsrike, rå snacks laget av dehydrert økologisk grønnkål, og krydret med diverse superfoods og krydder. Nb: de kan være ganske så vanedannende, men det er greit fordi de er ett mile-langt sunnere valg enn stekt potetgull..  Kålen er rik på antioksidanter, kalsium og vitamin A.
Snacksen er langsomt dehydrert ved lav temperaturer over mange timer for å bevare viktige næringsstoffer. Det brukes ingen tilsetningsstoffer eller konserveringsmidler.

Kale chips kommer i tre smaker og to størrelser på 35 og 80 gram

Bon Apetite 😀

 – hilsen Nina –

 

3 Responses to ' Super “Chips” – Oh yeah – this is good stuff ;) '

Subscribe to comments with RSS or TrackBack to ' Super “Chips” – Oh yeah – this is good stuff ;) '.

 1. Maren said,

  on July 22nd, 2012 at 15:03

  Hvordan er næringinnholdet på disse? 🙂
  Fordelingen mellom protein, karb og fett?

 2. Nina Furseth said,

  on July 23rd, 2012 at 10:23

  Hei Maren 🙂

  Næringsinnholdet er omtrent pr 30 g chips: 50 kcal, 3 g fett (2,5 umettet), 4 g karb (1 g fiber, <1 g naturlig sukker, resten stivelse), 2 g protein.

 3. Maren said,

  on July 23rd, 2012 at 20:59

  Supert! takk 🙂

Leave a reply