Still going strong.. God lørdag! :-)

Ξ April 21st, 2012 | → 1 Comments | ∇ Words & Wisdom |

…trening er livet mitt! – Min største lidenskap, det som gjør meg sterk fysisk, og “former” meg (bokstavelig talt) … Men treningen er for meg også mitt viktigste “fristed” i livet.. fra stress, mas, påkjenninger og ting som sårer og gjør vondt.. jeg vet ikke å sette ord på hvor mange ganger en treningsøkt har “løst opp” og “lettet” på følelsene ( ihvertfall for en liten stund) når det har sett svart ut.. Treningen er derfor min viktigste terapi.. Og det er uvurderlig – ja; “hverdagsmagi”… Og viktigst av alt: treningen svikter meg ALDRI! 

..”Each day is a gift – not a given right..” – husk på det! ..  🙂

 

One Response to ' Still going strong.. God lørdag! :-) '

Subscribe to comments with RSS or TrackBack to ' Still going strong.. God lørdag! :-) '.


  1. on April 21st, 2012 at 18:25

    ååå for et fint sporty bilde av deg! 😀 ha en fortsatt fin helg!

Leave a reply