Sølvkantet Comeback! Happy girl ;)

Ξ April 14th, 2014 | → 5 Comments | ∇ Bodyfitness, Hudpleie og velvære, I media, Livsstil/Lifestyle |

Etter nesten 4 år siden siste konkurranse, satset jeg 100% på å gjøre et comeback innen BODYFITNESS – og Oslo Grand Prix 2014 ble min første konkurranse der jeg tok en 2 plass!! Er kjempefornøyd, og med motivasjon og trenings-lyst på TOPP satser jeg nå videre mot NM til høsten  :mrgreen: På bildet under ser du meg, sammen med min gode venninne Synnøve Belden og Coach Tommi Thorvildsen. Jeg og Synnøve har gjort oppkjøringen mot Oslo Grand Prix sammen, og vi kjører også  løpet mot NM sammen. Synnøve var debutant, og tok en kjempefin 2 plass i sin klasse, Bodyfitness Master. Følg oss begge på Instagram: nina_furseth og fitness4competition 

Team Nina og synnøve med Coach

Team Nina og Synnøve med Coach Tommi Thorvildsen

Vil rette en stor TAKK til mine sponsorer;

Pernilles Clinique Ulsteinvik, Kiropraktor Thomas Vassvik og Devold of Norway.

Les innslag om meg og Synnøve i Sunnmørsposten

 

5 Responses to ' Sølvkantet Comeback! Happy girl ;) '

Subscribe to comments with RSS or TrackBack to ' Sølvkantet Comeback! Happy girl ;) '.


 1. on April 14th, 2014 at 17:09

  Gratulerer så mye! Du ser flott ut! <3

 2. Karianne said,

  on April 14th, 2014 at 19:37

  Kan du ikke fortelle litt om dietten din under konkorranseforberdelser?
  Bruker du fortsatt supermat og hvordan setter du den opp?
  Gratulerer så mye 🙂

 3. Nina Furseth said,

  on April 16th, 2014 at 07:53

  Tusen takk! 🙂


 4. on May 3rd, 2014 at 15:58

  Gratulerer med andreplass! Du er råflott som alltid, Nina 😀

 5. Nina Furseth said,

  on May 11th, 2014 at 12:54

  Tusen takk! 🙂

Leave a reply