Småknask med power & lørdag! :-)

Ξ August 25th, 2012 | → 2 Comments | ∇ Helse/Health, Kosthold, Super food/ helsekost/ Iherb |

…gikk det endel av i dag på jobben – siden ting gikk i 100 stort sett hele dagen, OG da trengtes rask, SMART næring! Jeg sverger da til denne mixen, som ernæringsmessig sett gir kroppen alt den trenger og mere til, som litt utfyllende er beskrevet under bildene.

  

Rå kakao – enten det er pulver, bønner eller nibs, er sentralstimulerende, og gir ekstra evne til fokus, konsentrasjon og “skjerpings” – og LYKKE . I tillegg til sterke antioksidanter, magnesium, jern og aminosyren tryptofan (for bedre søvn og relaxation for the mind), har man altså disse (høyst nødvendige!)  ”lykkekjemikaliene”: phenylethylamine, anandamide (cannabis-lignende stoff – ha ha!! :mrgreen: )  som begge gir en oppløftende følelse av velbehag, eufori og lykke.. ♥ ♥ (yes please.. I need that!) Så: KAKAOBØNNER folkens! Ingen grunn til ikke å spise det eller??

Bipollen – en favoritt ♥  innen den “ikke-grønne” avdelingen av supermat! En helt fantastisk, vegetarisk kilde til protein, og en av de få vegetabilske matvarer som inneholder alle B-vitaminer inkludert B12, samt vitamin C, D og E. Det er kort fortalt en av de mest næringsrike matvarer som finnes og inneholder de fleste næringsstoffer og mineraler som kroppen trenger. Bipollen er direkte energigivende og har mange av de næringsstoffene som vitenskapelig dokumentert har evne til å styrke immunforsvaret og beskytte mot giftstoffer. Den har en gunstig effekt på huden – og bør inngå som en supermatvare for de som ønsker å holde seg unge og vakre lenge… (anyone??  :roll: )

..me & my..

😀  – OG så har jo min nye SUPER-venn AFA-algen sin faste plass i super-kostholdet mitt et par ganger pr dag – den er helt RÅ!!! Helt seriøst, den må dere bare prøve!!

 

..runder av her med å si GOD lørdagskveld og helg  😉

Hilsen Nina

 

2 Responses to ' Småknask med power & lørdag! :-) '

Subscribe to comments with RSS or TrackBack to ' Småknask med power & lørdag! :-) '.


  1. on August 25th, 2012 at 21:12

    god supermat :3

  2. Kristine said,

    on September 5th, 2012 at 23:54

    Mm, ikke testa kake i microen..;) Men mye annet!:)

Leave a reply