..selvfølgelig elsker jeg SKO (og klær)!

Ξ September 4th, 2012 | → 4 Comments | ∇ Trening |

..for selv om trening og kosthold er en STOR interesse og lidenskap, så omfatter det ikke ALT! Klær og sko kommer jeg til å kjøpe mer av fremover, siden jeg nå faktisk endelig har bedre RÅD til det!! (hvorfor? Jo: første høsten på lenge uten konkurranser = MORE money to spend on other stuff 😎 ) …så her kommer rett og slett et lite “shoes & chlothes”  innslag fra meg etter å ha funnet meg noen rålekre skoletter, fra favorittmerket 67 (sixtyseven) samt en veldig grei og helt ok skinnjakke (synes jeg da)

  Nice ikke sant?  :mrgreen:

Og så, til en forandring – siden det hittil stort sett vises bilder av meg i treningsrelatert situasjon, viser jeg her meg selv, everyday-Nina → TOTALLY CASUAL! 

  

..Me – my & I.. he he  😉 (LOL: legg merke til en noe uryddig bakgrunn.. bl.a esken til mine nye skooooo ♥

**Nå skal jeg på trening, (red: dette var igår, VAR vært på trening, og er lykkelig etter å ha kjørt en fabulous økt på beina+ “the glutes” – og er nå STØL! :mrgreen: ) Hadde “hjemmekontor” resten av dagen; oppsett av kost og treningsprogram! ♥  😀

Ha en fin dag i dag!

 

 

4 Responses to ' ..selvfølgelig elsker jeg SKO (og klær)! '

Subscribe to comments with RSS or TrackBack to ' ..selvfølgelig elsker jeg SKO (og klær)! '.

 1. Karoline said,

  on September 4th, 2012 at 12:32

  Merker du stor forskjell fra å trene på lite mat vs. mye/nok??
  Jeg har lagt i underskudd nå en periode, og jeg FRYSER så hiimla mye.. Selv når jeg trener.. og svette er virkelig mangelvare dersom jeg ikke løper gerilja kardio eller lignende.. Føler også at jeg ikke klarer å presse meg NOK, selv om jeg etter økten følte at jeg hadde mer å gi!! Skikkelig irriterende!! Hehe..

 2. Nina Furseth said,

  on September 4th, 2012 at 19:28

  Hei 🙂
  Nei, faktisk så er det ikke så stor forskjell nå lengre, selv m jeg spiser lite i perioder.. men ligger vel mest på nullpunkt sånn at kroppen liksom nesten får nok mat hver dag.. blir kanskje noe mer varm etter reefeed og oppkarbing, men på trening så blir jeg stort sett fort varm. Men ellers, ute og på jobb, så er jeg en fryse-pinne.. med de kaldeste hendene ever.. he he 😉

  På konkurransediettene derimot, frøs jeg mye, så grunnen til at du fryser mye er nok at du er i kcal minus.. det er veldig typisk.

 3. Linn Høyem said,

  on September 5th, 2012 at 09:24

  Rypa <3 Så vakker!!! Hvor er jakka fra??? Dødslekker!!!

 4. Nina Furseth said,

  on September 5th, 2012 at 19:45

  Tusen takk 🙂 <3
  Jakken er HM faktisk, men der er mye kult egentlig, óg den satt jo som et skudd 😉

Leave a reply