…”PURELY HEAVEN”

Ξ June 28th, 2011 | → 5 Comments | ∇ Helse/Health, Oppskrifter/ Recipes, Super food/ helsekost/ Iherb |

…er navnet på en ny og helt fantastisk HIMMELSK GOD smoothie, bestående av 4 enestående ingredienser (se bildet under) i rekkefølge fra venstre, så er nr 1 og 2; Purely Fruit og Carrot, helt nye produkter, den 4, Purely Protein, ganske ny, og den 3, Lecithin som jeg har skrevet endel om i tidligere blogginnlegg, men bra ting gjentas gjerne. Bildet under er fra Supernature-butikken i Bogstadveien, i dag, der det var smaksprøver til de som tok turen innom 😀

…og med noen GOJIbær på toppen så både smakte og så det ENDA bedre ut – for ikke å snakke om at det er en optimalt sammensatt, næringsrik, helsebringende, vitamin og antioksidantbombe uten sidestykke, som attpåtil er så proteinrik (me like 😎 ) at den kvalifiserer til å bli kalt “proteinshake” for de som ønsker det! (les: MEG bl.a..)

Her skal vi både bekjempe frie radikaler, OG samtidig bygge opp og vedlikeholde en sunn og sterk kropp! I tillegg sørger bl.a masse naturlig betakaroten for beskyttelse av huden innenfra, og vi får et godt grunnlag for en fin solbrun farge..(med den forutsetning av man får oppleve litt sol vel og merke.)

Rett og slett nok et prakteksemplar på enda en Fitness-coctail som HJELPER kroppen med flere ting – “Smoothie Multitasking” (He he :mrgreen: )

 PURELY HEAVEN – (1 porsjon) 

 1-1,5 scoop Purely Protein
1 stor ss Lecithin
1 ts Purely Carrot
1 ts Purely Fruit
ca 1 dl Sunniva eplejuice + vann til passe konsistens.
Kan også bruke enda mindre juice. Dette styrer du selv.
Ps: denne blir bare enda bedre om den står i kjøleskapet en halv-times tid.

Tips: om du ikke har både purely fruit og carrot, så ta 2 ts av den ene i stedet.

…videre her kommer en kort presentasjon av de ulike produktene, jeg kommer til å skrive mer om disse og andre i tiden fremover, og mer info finnes selvsagt også på www.super-nature.no

PURELY FRUIT:

Rene antioksidanter og vitaminer fra 16 ulike potente næringsrike frukter og bær. Totalen gir en stor mengde antioksidanter, fytokjemikalier*, vitaminer og smakfull næring. Til sammenligning – selv ikke økologisk, biodynamisk dyrket frisk frukt i store mengder, kan dekke i nærheten av mengden næring, vitaminer og mineraler du får igjennom en dagsdose Pure Planet Purely Fruit. En kombinasjon av næring kroppen din aldri har opplevd maken til.

 PURELY CARROT: 

Purely Carrot tilfører kroppen verdifulle karotenoider som alfakaroten, betakaroten og lutein, som utgjør svært viktig næring for hele kroppen – fra celler til vitale organer, muskler og ledd. Betakaroten er i tillegg særlig kjent for å beskytte huden og gi huden en flott, naturlig brunfarge. Høykonsentrert juice fra gulrøtter, søtpotet og gresskar er her kombinert med Rice Bran Solubles. I tillegg til mer enn 100 forskjellige antioksidanter, tilfører Rice Bran Solubles E- og B-vitaminer, mineraler, essensielle fettsyrer og aminosyrer.

PURELY PROTEIN:

Purely Protein er et 100 % vegansk (naturlig og vegetabilsk) KOMPLETT proteinpulver som innholder alle de 10 essensielle aminosyrene* som kroppen trenger, og er ideelt enten du trener eller ikke. Kroppen trenger gode byggestener uansett, for å vedlikeholde bl.a muskelvev. Purely Protein kommer fra de beste plantekilder, og resultatet er en kombinasjon som er lett fordøyelig, lettopptakelig (høy biotilgjengelighet), bredspektret og nærende for kroppen. Pulveret inneholder 57% proteiner, og passer perfekt til en lavkarbodiett.
Komplett sammensatt av: (*jeg har dok. på komplett aminosyreprofil!)
Risprotein
Hampprotein
Erteprotein
Paranøttprotein
Quinoaspireprotein
Spirulina

LECITHIN (opprinnelig navn fra Gresk; Lekithos, som betyr “eggeplomme”..)

Alle celler i kroppen inneholder fettstoffer som kalles fosfolipider. Lecithin er rikt på fosfolipider, og bidrar til et sunt kolesterol- og triglyseridnivå, god kardiovaskulær helse, optimal nervefunksjon og hjernefunksjon, leverfunkjson, hukommelse og fettforbrenning. Lecitin er en emulgator. Denne har til oppgave å blande vann og fett og hjelper på den måten å holde fett i kroppen flytende (ref. blodets fettstoffbalanse). Mer flytende fett kan gjøre forbrenningen lettere for noen mennesker, samt redusere leverens produksjon av kolesterol. Lecitin spiller også en sentral rolle i cellenes regenereringsprosess. Hjernen vår består av ca 30 % fosfolipider, og de isolerende myelin-lagene som beskytter hjernen, ryggraden og de uendelig lange nervebanene i kroppen består også av en stor andel fosfolipider.
 
Videre er lecitin er en kilde til cholin, et B-vitamin som er nødvendig for at kroppen skal fungere normalt. Cholin spiller en viktig rolle både i hjernen og i cellene ellers i kroppen. Lecitin er også en kilde til inositol, viktig blant annet for kommunikasjonen mellom og internt i cellene.
 
Det kan med fordel tilsettes i drikke/smoothies eller blandes inn i mat (les: grøt! Og supper, sauser, dipper, dressinger etc). Det har en god, kremaktig smak. La shaken/smoothien stå 10 min, for da fungerer lecithinen som et fantastisk fortykningsmiddel.
 
**Viktig info: Supernatures lecitin er 100% utvunnet av ikke-genmodifiserte soyabønner og er det eneste produktet på markedet som kommer i glassflaske med metallokk og oksygenfanger. Man skal ikke glemme at selve emballasjen på ting faktisk kan gjøre stor skade på både en selv og produktet, dersom den ikke er egnet, eller i verste fall av “dårlig” plastikk! Lecithin er heller ikke allergifremkallende

………………………….

“La mat være din medisin – og medisinen være din mat”

//Nina.

 

5 Responses to ' …”PURELY HEAVEN” '

Subscribe to comments with RSS or TrackBack to ' …”PURELY HEAVEN” '.

 1. Beate said,

  on July 1st, 2011 at 19:15

  Så det var deg jeg handla hos da jeg var innom på Mandag 🙂 Synes det var noe kjent med deg. hehe.

  Den smoothien var skikkelig god, så jeg måtte lete litt etter hva som var i den, og da havna jeg her. Skal kjøpe inn det jeg mangler og teste den.

 2. Mette said,

  on August 2nd, 2011 at 20:31

  Hvor har du flyttet Nina? Syns jeg så deg gå kardio like ved meg her en dag når jeg kjørte forbi, men tenkte at jeg måtte se feil siden jeg visst du ikke bodde her…hmmm! Gleder meg til dine tips som kommer:):)

 3. Nina Furseth said,

  on August 3rd, 2011 at 23:45

  ..var jeg å gikk sånn i området smestad/holmenkollveien? For det er for tiden der jeg bor nå..
  Er det i nærheten av der du bor? 🙂

 4. Mette said,

  on August 5th, 2011 at 22:24

  Da var det deg jeg så da:) Vi bor rett over Bogstad camping og kjørte oppover mot Holmenkollen. Så deg gående på veien nedover mot Smestadkrysset fra Gressbanen. Da bor vi ikke så langt unna hverandre da:)

 5. Nina Furseth said,

  on August 7th, 2011 at 12:42

  Så gøy! 🙂

Leave a reply