Protein-Vanilje-Gresskar-kake “gone world wide”! Gotta’ love U’r proteins ;)

Ξ January 12th, 2013 | → 2 Comments | ∇ Oppskrifter/ Recipes, Søtt: kaker, småbakst, frokost |

JEPP! Me like!  😎 Første gangen jeg lager denne kaken, som i utgangspunktet var litt på slump, og inspirert i samme baner som med GRESSKAR-LAPPENE i forrige innlegg. Men; jeg kom på en ting her, nå som jeg har fått smaken på (bokstavelig talt) både å lage, spise (he he  :roll:) og avbilde sukkerfri protein yum: Hadde vært kjempegøy om dere kom med tips til smak/ingrediens sammensetninger, som kunne bli til nye gode oppskrifter? Send meg tips i kommentarfeltet! Stikkord: LCHPMF (low carb, high protein, moderate fat)

Her er min 2 oppskrift som altså slo an: *Ps: jeg poster oppskriften på norsk, i helgen, med norske måle-enheter og de gode ingredienser  😀

RR logo

 

Ha en strålende lørdag!

N.

 

2 Responses to ' Protein-Vanilje-Gresskar-kake “gone world wide”! Gotta’ love U’r proteins ;) '

Subscribe to comments with RSS or TrackBack to ' Protein-Vanilje-Gresskar-kake “gone world wide”! Gotta’ love U’r proteins ;) '.

 1. Henriette said,

  on January 12th, 2013 at 14:48

  Å, denne må jeg prøve! Selger dere gresskarpure på Supernature? Synes ellers mesquite og kakao er en utrolig god kombinasjon, også gjerne med vanilje. Kanskje du kan finne på noe å lage med det? Ha en fin lørdag! Du inspirerer 🙂

 2. Nina Furseth said,

  on January 16th, 2013 at 20:56

  Tusen takk for det 🙂 Jeg skal prøve ut noe med mesquite og kakao snart! Har masse mesquite i skapet 😉

  Gresskarpure bestiller jeg på nettet, men vet endel kjøper i sverige. Vet ikke om de har på Helios evt.

  Mvh Nina

Leave a reply