..nye BILEN min, lørdag, egen-trening & PT-Nina endelig på plass!

Ξ March 9th, 2013 | → 3 Comments | ∇ Coaching PT og Kosthold, Livsstil/Lifestyle, Trening |

Helg igjen, solen skinner inn et vindu i kjellerleiligheten.. har akkurat spist en Quest Banana Nut Muffin bar.. inntatt en proteinkaffe (oppskrift HER) … og snart skal jeg på trening! Wooohoooo → og nå skal jeg snart sette meg inn i min SPLITTER NYE 2013 modell.. ♥

Det har sine fordeler å flytte fra Oslo, og saken er at jeg ikke angrer et sekund! Nå åpenbarer det seg en uvant (og ganske så digg) økonomisk frihet, som jeg jammen kommer til å benytte FULLT UT! Ha ha!

Treningen i dag vil se ut noe som det her:

 • Hip Thrust i ulike varianter
 • Knebøy til BOKS
 • Bulgarsk utfall
 • Strakmark (rumensk markløft)
 • Et lett sett Hip Thrust igjen..
 • Noen runder pullups (må skjerpe meg her.. jobber med saken 🙄 )
 • og sikker noe mer når jeg er i gang

😀

Ha en fortsatt fin lørdag!!

PS: Jobber nå som personlig trener ved Aktiv Trening i Ulstein og Hareid! Ta kontakt med meg dersom du kunne tenke deg PT-timer!! nina@aktivtrening.no, tlf. 97 78 82 27

Det er nå et supert tilbud der du får 3 PT-timer for kr 990,-

 

3 Responses to ' ..nye BILEN min, lørdag, egen-trening & PT-Nina endelig på plass! '

Subscribe to comments with RSS or TrackBack to ' ..nye BILEN min, lørdag, egen-trening & PT-Nina endelig på plass! '.

 1. Jan P said,

  on March 10th, 2013 at 00:00

  Har du flytta heimatt til Sunnmøre altso! Fornuftig! Eg skal også tilbake til Møre til sommaren, og gledar meg stort 🙂 Ingen av oss kjem nok til å angre på det 😉
  Fin bil forresten!

 2. Nina Furseth said,

  on March 10th, 2013 at 12:34

  Hei 🙂
  Takk for det! Ja, jeg har allerede funnet meg til rette, bil var jo en etterlengtet opptur!! og må si det er en stor lettelse både med tanke på drastisk lavere utgifter, mindre stress, FRISK luft, og mer tid da man slipper å stå å vente på t-baner og buss.. he he 😉 dessuten er jeg imponert over at det her er godt utvalg av økologiske grønnsaker på supermarkedet.. og sushi.. lol 😉 **trenger ikke Oslo da.

  Trene blir det mer av også, både ute, og inne, for ikke å snakke om at jeg nå endelig får jobbe med trening på heltid fra etter påske 😀 blir senterleder for Aktiv trening senter i Ulsteinvik og på Hareid.

 3. Jan P said,

  on March 10th, 2013 at 20:42

  Det høres veldig bra ut! Nei, Oslo har en ikkje bruk for 🙂 Eg bor 4 mil utenfor Oslo, men det er jo likevel en del av den store gryta. Gleder meg stort til mykje meir fred og ro, og frisk luft som du seier. Og ikkje minst skikkelige fjellturer 😉 Desse små åsane her nede duger ikkje 🙂
  Eg er ikkje så kjent i Hareidstraktene egentlig, men har vore på Blåtind og Kongsvollen, og dei anbefales 🙂 Og drar til Runde nesten kvar påske.
  Du får ha lykke til med ny jobb og tilværelse! 🙂

Leave a reply