Nina og Gympartner – 1 mars! :-)

Ξ February 5th, 2013 | → 2 Comments | ∇ Coaching PT og Kosthold, Helse/Health, Kosthold, Livsstil/Lifestyle, Super food/ helsekost/ Iherb, Trening |

Hei! 😀 Da har jeg gleden av å meddele at jeg offisielt er en av PT-teamet på Gympartner.no! Jeg starter 1 mars, så anbefaler alle som er interessert i å ha meg som sin Total Fitness Coach å allerede i dag sikre seg plass på min venteliste!! Les mer om meg, og hvem jeg er HER 

 

“Destination Total Fitness” → det å bli den beste utgaven av seg selv..

Gympartner Logo

 

2 Responses to ' Nina og Gympartner – 1 mars! :-) '

Subscribe to comments with RSS or TrackBack to ' Nina og Gympartner – 1 mars! :-) '.


  1. on February 5th, 2013 at 18:51

    gratulerer <3

  2. Nina Furseth said,

    on February 5th, 2013 at 19:38

    Tusen takk!! 🙂

Leave a reply