..My passion & mission :-)

Ξ February 15th, 2011 | → 0 Comments | ∇ Helse/Health |

“Training – Nutrition – Health – Fitness”
..mine største interesser, og mitt livs lidenskap oppsummert i disse 4 begrepene.

..for meg er dette en livsstil vel verdt å være dedikert til, der målsetninger oppnås ved hjelp av Vilje, Disiplin, Innsats og Tålmodighet, 
som er blant de viktigste “verktøy” man har i livet generelt.. Dersom man vil noe sterkt nok, og er villig til å gjøre “jobben”, da vil man lykkes!

“I am not what happened to me, I am what I choose to become”

Jeg vil gjerne hjelpe DEG med å finne en sunn(ere) livsstil, som passer deg i din hverdag, og som samsvarer med dine mål, ønsker og forutsetninger.
En sunn livsstil, med riktig kosthold og trening, gjengjeldes med en god form (både fysisk og psykisk) og personlig velvære, hvilket er uvurderlig..!

Men, du må spille på lag med kroppen, få et opplegg tilpasset for DEG, og ikke bruke former for treningsrelatert “tvang”, moderne “sultekurer”,
eller andre ufornuftige “regimer” som kroppen oftest vil oppfatte som “terror” og følgelig gjøre motstand mot.. !
..dette vil kun virke mot sin hensikt, skape mye negativt stress for både kropp og sinn, samt hindre enhver form for fremgang og gode resultater. 

(noen som kanskje kjenner seg igjen i denne “settingen” jeg beskriver her..? 🙄 )

Vel, her er dagens oppfordring: Trenger du hjelp med å komme i gang med et sunnere liv? Eller “avansere” fra det nivå du er på nå?

 Kontakt meg på: mail@nina-furseth.com

Ha en riktig fin dag! 😀

-Nina-

 

Leave a reply