..Mitt “skip” er lastet med..

Ξ March 3rd, 2011 | → 5 Comments | ∇ Helse/Health |

…en rekke topp kvalitetsprodukter fra Gymgrossisten –  et must for alle som trener, og helsebevisste som ønsker en sunn (ere) livsstil.
Dette er ”topp 10 listen” fra meg i dag, klikk på navnet for hvert enkelt produkt for å få mer info 😀

1) Anabolic BCAA (Star Nutrition): stimulerer proteinsyntesen og er anti-katabolt, et produkt jeg anbefaler på det sterkeste..
Isolerte grenede aminosyrer i kombinasjon med enzymer og vitamin B6. Anabolic BCAA optimerer omgående nivåene av sirkulerende aminosyrer i blodet, hvilket hindrer muskelnedbrytning og stimulerer proteinsyntesen i musklene. Dessuten motvirker grenede aminosyrer også mental og fysisk utmattelse under trening.

..Et “must have” produkt uten tvil! Bruker det fast selv, og anbefaler alle andre som trener å gjøre det samme! Mer info her

2) L-Glutamine (Star Nutrition): for optimal proteinsyntese, samt mye mer.. anbefales på lik linje med BCAA!
L-glutamin er den mest omdannede aminosyren, og inngår kontinuerlig i proteinsyntese og oppbygging av vev i kroppen. Ved mangel på L-glutamin og/eller protein reduseres proteinsyntesen betydelig, og allerede ved synkende nivåer tvinges kroppen til katabolisme siden kroppens eget protein brytes ned. Et tilskudd av 5 g L-glutamin 2–4 g/dag, i tillegg til et variert kosthold, bidrar til å optimere kroppens oppbyggende prosesser.
Nylige forskningsresultater viser at idrettsutøvere som lett blir forkjølte har svært lave nivåer av L-glutamin i kroppen. videre så har glutamine følgende fordeler:

• Muskelveksten kommer igang
• Restitusjonen påskyndes
• Stimulerer veksthormon (GH)
• Øker cellevolumet (bedre trykk)

 Mer info om L-Glutamine finner du her

3) 100% Whey proteiner: ”raske proteiner”, for muskeloppbygging og vedlikehold av muskelmasse, samt fettforbrenning. Anbefaler denne type proteiner om morgenen og rett etter trening, da kroppen trenger raskt påfyll av aminosyrer.
Her er flere varianter, men anbefaler å velge et ”rent” 100 % pulver (isolat + konsentrat) med lite fett og laktose. **Tips: de fleste pulver har tilsatt både kunstig søtning og andre kunstige stoffer. For deg som ønsker et helt naturlig pulver, kun med naturlig smakstilsetning, så er Reflex Natural Whey et godt valg. (bruker det selv, tilsetter bare f.eks raw kakaopulver + stevia eller friske bær i shaken. Helt enkelt, sunt og kjempegodt.) Se oversikt over de ulike typer WHEY proteiner her

4) Kasein (Casein): “langsomme proteiner”, velegnet før leggetid, og ellers på dagen dersom det er lenge mellom måltider.
Kasein har tidsfordrøyende effekt, hvilket gir en antikatabol effekt i kroppen når aminosyrer tilføres musklene i en jevnere strøm, og over en lengre periode. Dette skaper bedre forutsetninger for restitusjon og muskeltilvekst + vedlikehold. En mer kremet konsistens gjør også at kasein metter godt, og smaker god milkshake. Anbefaler denne:

5) Udo’s Choice: Den optimale vegetabilske oljeblandingen, med fordelaktig fordeling på 2:1:1 mellom omega 3,6 og 9
Her er det et produkt med så mye bra fordeler og info, at jeg enkelt og greit henviser til å lese mer utdypende om det her (Soma.no)

..Den Optimale Oljeblandingen kjøper du enkelt på Gymgrossisten.com 🙂

6) Cocosa Extra Virgin: En meget viktig ingrediens i kosthold og matlaging for alle helsebevisste – eksotisk, med nydelig tropisk duft og smak av frisk kokos..
Kokosoljen brukes i kroppen for å produsere energi istedenfor at den lagres som kroppsfett. (Genialt! Ikke sant? “Naturen” har nemlig skjønt dette, og gitt oss en super-produkt 🙂 )
Mellomlange fettsyrer øker stoffskiftet, er lett fordøyelig og forbedrer fettforbrenningen. Det meste av kokosoljens mettede fett forbrennes lett, og blir raskt omvandlet til energi på grunn av sitt høye innhold av laurinsyre. Studier viser at mellomlange fettsyrer bidrar til vektreduksjon. Cocosa har et bredt spekter av vitaminer, mineraler og antioksidanter. Ideell i lav karbohydratdietter da den ikke øker blodsukkernivåene, og som nevnt stimulerer fettforbrenningen. (Kilde: soma.no)
..En helsebringende “gave” fra naturen – Supermat på høyt nivå, med mange gunstige fordeler: 
 
• Senker det dårlige kolesterolet.
• Styrker immunforsvaret
• Gir energi som varer lenge
• Minsker slitasje og bruk av fordøyelsesystemet.
• Beskytter mot infeksjoner.
• Motvirker hudens aldring, kan brukes som hudkrem.
• Perfekt i lavkarbodietter!
• Til baking, smoothies, grøt, smakstilsetning m.m (nb: unngå høy temperatur)
Les mer utfyllende info om cocosa her: soma.no

7-9) Her er 3 produkter de fleste kjenner til, men som er et must å ha i hus når man skal bake sunne/low-carb varianter av bakverk. Skriver ikke noe mer om akkurat det her, trykk på linkene nedenfor for mer info:
Sukrin, sukrinmelis og mandelmel. Mandelmel kan brukes i all baking, grøt, pannekaker, smoothies m.m. Sukrin er 100 % naturlig og økologisk!

 ..fast innslag i mitt skap!  ..denne også(*Merk: der er flere typer mandelmel på markedet, og fett % innhold varierer alt etter om melet er fettredusert eller ikke.)

10) Og helt til slutt, for de som virkelig liker å sette tennene i en sjokolade..velg da en variant som er noe ”sunnere” enn de du finner i vanlig butikkhyller: Star Bar og Oh Yeah er to varianter jeg kan anbefale. Se HER. Men: husk at det IKKE er en erstatning til ordentlig mat, og at der er en del kcal i disse også! Det er en søt “treat” når man har lyst på noe godt (og har gjort seg fortjent til det…) :mrgreen:  

..Nina Furseth & Gymgrossisten.com – POWER & GOOD HEALTH to the PEOPLE!!

……………………………………………….

*Ta kontakt med meg for hjelp og veiledning innen kosthold og trening! mail@nina-furseth.com 😀

 

 

5 Responses to ' ..Mitt “skip” er lastet med.. '

Subscribe to comments with RSS or TrackBack to ' ..Mitt “skip” er lastet med.. '.

 1. Linda said,

  on March 4th, 2011 at 20:31

  Hvor mye tar du for et slikt opplegg?

 2. Nina Furseth said,

  on March 4th, 2011 at 22:09

  Hei Linda.
  Det kommer litt an på hva du ønsker, hva målet ditt er etc 🙂
  Jeg sender deg en mail med mer info, priser, vilkår etc.

  Ha en fin kveld 😀

 3. Linda said,

  on March 4th, 2011 at 22:27

  Mailen er linda8888@hotmail.com 🙂

 4. Nina Furseth said,

  on March 4th, 2011 at 22:43

  Den er grei, da sender jeg deg en mail 🙂

 5. Linda said,

  on March 5th, 2011 at 00:11

  Jeg har jo gitt deg feil adresse! Har nylig fått ny epos. Adressen er .no ikke .com.
  Altså linda8888@hotmail.no Beklager 🙂

Leave a reply