Knallbra beintrening på senteret “mitt” ;)

Ξ March 15th, 2013 | → 3 Comments | ∇ Funksjonellmat AS, Glutenfritt, Livsstil/Lifestyle, Oppskrifter/ Recipes, Proteinbarer, Sukkerfritt, Sunn dessert, is, pudding, Søtt: kaker, småbakst, frokost, Trening |

..FREDAG igjen!! eller T.G.I.F..  😎 OG jeg har (seff) vært og trent(!) – på senteret jeg snart begynner å jobbe som senterleder for! ..har et litt spesielt forhold til dette senteret, siden det var DER jeg for første gang trente på et “treningssenter”, det var der jeg gikk på min første spinning-time, og det var der jeg for første gang løftet vekter.. Det var også der “gymmet” for første gang ble mitt “andre hjem”, og DER jeg VISSTE at FITNESS for meg ville bli en livsstil ♥  ( og det er til info så utrolig mye mer enn “bare” konkurranser..De er en midlertidig “greie” ja, men resten av tiden skal man ha det bra, og drive med det man brenner for) – Og nå er jeg liksom tilbake der, og kanskje var det meningen? Er det her jeg skal få utfolde meg videre?? Ikke vet jeg… *gjenstår å se* Har slutta å planlegge.. og tenke.. og gruble. Blir GAL av det, så nå følger jeg “vinden” og “magefølelsen” –  mitt banker for treningen.. DEN har aldri svikta meg.. *hjertesukk*

All right; Hadde en KNALL økt på beina + litt skuldre/rygg i dag, og for de som måtte lure på hva hva den inneholdt, så var det følgende:

 • Hipthrust med stang (rygg på benk) x3
 • Knebøy til boks x 6
 • Ett-beins knebøy i smith x3
 • Strakmark  → hipthrust, ettbeins med benk og stepkasse i “pausen” x4
 • Superset: Skulderpress stående med stang → Pull-up’s der jeg dro meg opp, for så å holde igjen lengst mulig på negativ fase..
Spiste noe så utrolig godt til FROKOST i dag også, som egentlig bare ble til på “slump” – selv om innholdet var gjennomtenkt ernæringsmessig;

Mandel-Vanilje Proteinpudding med “crispy” karamelltopping aka Sukrin Gold

 • 20 g vanilje whey + 20 g vanilje kasein
 • 2 dl mandelmelk
 • 1-2 ss lyst mandelmel
 • 3-4 dråper stevia vanilje
 • litt kanel og vaniljepulver
 • Bland godt sammen, ha i egnet kopp og topp med sukrin gold. Nom nom, dette smakte som en mellomting mellom vaniljepudding, marsipan og kakedeig! Tar det samme til kvelds! FTW!

Ha en fin kveld alle!  😀

P.S: Denne helgen skal jeg lage protein “bounty”..

Protein bounty

 

3 Responses to ' Knallbra beintrening på senteret “mitt” ;) '

Subscribe to comments with RSS or TrackBack to ' Knallbra beintrening på senteret “mitt” ;) '.

 1. Jan P said,

  on March 15th, 2013 at 21:46

  Følelsen av å ta helg etter ei hard styrkeøkt er herlig! Eg kjørte også knebøy etter jobb, og det gir en ekstra piff på resten av fredagen 🙂
  Eg trente forøvrig knebøy for første gang i starten av februar og no er eg heilt hekta. Eg har siste åra fått påvist sokalt patellofemoralt smertesyndrom. Det eg no er spent på er korleis mine kneplager vil reagere over tid med knebøy? Har du som treningsekspert noko formeining om det? Hittil har knea hatt det heilt fint både under og etter trening, men over tid kan det jo bikke andre vegen…

 2. Nina Furseth said,

  on March 19th, 2013 at 19:55

  Det høres bra ut 🙂
  Min formening her er at så lenge du kjører en type knebøy som belaster knærne minst mulig, så skal dette gå bra. Tingen her er å unngå at knærne tar mer belastning enn nødvendig, dvs at du er flink å holde tyngden på midtre/bakre del av foten, og sett deg godt bakover i øvelsen.

  Ville anbefalt deg å kjøre boks bøy, siden det er den beste, sikreste og mest skadeforebyggende bøy øvelsen, som likevel mobiliserer baksida og gluteus maksimalt, og som da skåner knær uten å på noen måte gå utover treningseffekten. Videre ville jeg sett på bulgarsk utfall.

  Og lese det Sandvik skriver om emnet her: http://styrkecoach.no/dette-er-de-12-beste-ovelsene-du-kan-ha-i-treningsprogrammet-ditt/

  Mvh Nina 🙂

 3. Jan P said,

  on March 20th, 2013 at 13:20

  Takk for gode tips og råd!:) Eg skal sjekke litt ut angående boksbøy. Eg bruker forøvrig å bygge litt opp hælane med ei vektskive. På dei tyngste løfta kjenner eg det forøvrig veldig godt på innsida av lårene, er det “korrekt”? Neste gang skal eg bevisst gå inn for å sette meg godt bakover, som du seier 🙂
  Takk for at du gidder å svare! 🙂

Leave a reply