Hekta på (rot) MOS!

Ξ August 9th, 2012 | → 7 Comments | ∇ Helse/Health, Kosthold, Livsstil/Lifestyle |

..jepp! Kanskje ingen overraskelse at jeg elsker grønnsaker OG spiser MYE av det hver dag.. Det er tross alt det som er hovedkilden til karbohydrater i kostholdet mitt. Og NEI, jeg er ikke “low carb”! Det er bra med karbohydrater i grønnsaker når man spiser MYE og NOK pr dag.. (Og med ree-feed en gang i uka, der det inntas i hovedsak andre karborike matvarer, så får jeg mer enn nok å gå på..) Har jeg valgt å være LEAN – ja så gjør jeg det som kreves for å holde seg der.. MEN, for all del: jeg spiser NOK mat! Fordi jeg har muskler jeg ønsker å beholde, ja, til og med områder å forbedre. Og uten mat og drikke så duger.. INGEN!  :mrgreen:

.. i dag var det brokkoliMOS som gikk ned på høykant! I stk (stor) brokkolibukett, lettkokt i vann med himalayasalt, most med stavmixer, og gitt et lite dryss sort pepper..  😉 kan jo ikke bli enklere eller? 

..Uansett, jeg har dilla på ROTMOS, har i grunnen ALLTID likt det – enten det er blomkål, brokkoli (gjerne 50/50 av de to), eller kålrot og søtpotet.. mulighetene er flere. Og for mer fylde kan man f.eks ha i en skje mager kesam, matyoghurt, philadelphia light, gresk yoghurt.. (Og så legger du ved den nødvendige mengden proteiner, samt en sunn fettkilde!)

→→ ..grønt er skjønt ;-) = 

..vær flink med kostholdet! Da vil resultatene fra treningen komme mye raskere. Stikkord: disiplin, vilje, innsats og tålmodighet!

..Fitness - a true lifestyle

//Nina

 

7 Responses to ' Hekta på (rot) MOS! '

Subscribe to comments with RSS or TrackBack to ' Hekta på (rot) MOS! '.

 1. Nina Bakke said,

  on August 9th, 2012 at 19:20

  Mmm… det så godt ut 🙂 Rotmos er godt, men så fint med brokkolifargen da, pleier å bruke søtpotet/kålrot og poteter 🙂


 2. on August 9th, 2012 at 22:08

  jeg elsker også mos – uansett hva 😀

 3. Marie said,

  on August 9th, 2012 at 22:57

  Mos er så godt ja 😀

 4. Kristine said,

  on August 10th, 2012 at 13:06

  Jeg spiser også masse grønnsaker og elsker mos! 🙂
  Kan jeg spørre hvor mye grønnsaker du spiser?
  Jeg fikk beskjed av legen at jeg måtte kutte ned, da magen ikke hadde godt av for mye grønt!

 5. Nina Furseth said,

  on August 10th, 2012 at 15:43

  Så bra 🙂

  Hmm, det varierer nok litt, men fra 1-1,5++ kommer litt an på om det er mos eller råkost.. men jeg har i allefall funnet ut at min kropp og mage foretrekker mesteparten av grønnsaker dampet/forvellet. For mye rått går ikke..
  og så kommer jo purely greens i tillegg, som liksom utfyller næringsverdien på det hele. For meg så gir grønnsakene vomfyll og fiber, og gode langsomme karbs.. og så gleder man seg til reefeed 😉

 6. Ragnhild said,

  on August 10th, 2012 at 18:42

  Grønnsaksmos er helt nydelig! Jeg lager det ofte. Synes det er skikkelig kose-mat 🙂
  God helg Nina 🙂

 7. Nina Furseth said,

  on August 10th, 2012 at 19:29

  Ja, ikke sant? Så godt, lett å lage, og behagelig å spise 😉

  God helg til deg også Ragnhild 🙂

Leave a reply