Fredag, PANNEKAKER, og en tur med toget..

Ξ February 1st, 2013 | → 0 Comments | ∇ Glutenfritt, Kosthold, Lavkarbo, Livsstil/Lifestyle, Oppskrifter/ Recipes, Sukkerfritt, Søtt: kaker, småbakst, frokost, Trening |

..fredag ettermiddag, igjen, (jepp, tiden flyr.. ikke noe nytt det  😉 ) men det gjør ikke noe dersom man føler at tiden som “fløy” ble godt utnyttet! Og DET synes jeg at jeg kan si om denne uka. Endelig en BRA uke(!), der ting begynner å falle på plass og ta form… etter mye styr og pes pga eksterne omstendigheter (som ikke jeg kunne noe for..).. 😐 → Og med styr og pes – så kan jeg gi to forklarende stikkord: “Mellom jobber” & “flytting på gang”! Begge deler samtidig! 😯 **mer detaljer kommer etterhvert. MEN: jeg var avgårde (med tog) i et spennende møte i dag, og har troen på at det blir BRA!

Anyway, PANNEKAKER er DIGG uansett omstendigheter, og her er en helt enkel, men OH SO GOOD variant, i ekte “love-the-way-lean-feels” stil  :mrgreen:

Protein Vaniljepannekaker med krem, valnøtter og karamell.. ca 3 stk

2 eggehviter (ta for all del hele egg om du vil, de blir bare enda bedre..)
3/4 scoop (20g) vanilla whey eller annet protein om du vil
1,5 ss kokosmel
1/4 ts psyllium husk
1/2 ts bakepulver
2 store ss blomkålpurè **ikke hopp over denne, den gjør pannekakene skikkelig saftige og mumsige :mrgreen:
Smak til med salt, vaniljepulver, evt kanel, kardemomme etc.

Bland alt til en tykk røre, du må forme pannekakene og trykke dem utover på stekepannen. Stek i litt kokosolje eller Fry light. Server dem lagvis med krem i mellom! Stay tuned for mer pannekaker fremover, har endel ideèr jeg skal sette til livs..  😎 Og hvor grensen mellom pannekaker og LAPPER går, er det opp til hver enkelt å bedømme – Jeg liker dem i hvertfall tykke, fluffy, helst lagvis, og gjerne med fyll i mellom..

😉 …nå tar jeg kvelden, under teppet i soffa’n med en god serie.. og gleder meg til i morgen, for da skal jeg trene:

Rygg!

 

 

 

Leave a reply