OM MEG – Kompetanse og bakgrunn

Ξ January 23rd, 2023 | → Comments Off on OM MEG – Kompetanse og bakgrunn | ∇ |

Mitt MÅL er at DU skal få oppleve de positive effektene det har på helsen å ha et rent, funksjonelt og riktig sammensatt kosthold, samt en sunn livsstil med fysisk aktivitet og et sunt tankesett.

Den beste ernæringen er den vi er tilpasset å spise og leve av; som nærer og balanserer kroppen og med det holder den FRISK og STERK!🥕🥑 🥦🍓  Og vi er ikke skapt for å stresse rundt 24/7, presse oss fysisk og mentalt, og forvente at det fungerer i lengden.. Vi må også tillate oss å stoppe opp og LYTTE til hva kroppen sier og trenger. 

– Min VISJON er at så mange som mulig skal få muligheten til  å oppleve det å bli “Den BESTE versjonen av seg selv!”⭐⭐⭐ 

 

Foto by Jon Klasbu

 PROPTA Certified Personal Trainer and Nutrition Technician CNT

Omfattet treningslære, anatomi, fysiologi, biomekanikk, teknikk og utførelse, skadeforebygging, treningsoppbygging, styrke, utholdenhet, livsstil, treningsernæring, oppsett av treningsprogram, kost og diettplaner, matvare behandling og sikkerhet (food-safety).

 

Kostholdsveileder TMS (Tunsberg Medisinske Skole)

Evolusjonær tilnærming til kosthold (paleo) og et FUNKSJONELT kosthold; Fordøyelsens viktighet og utfordringer, matintoleranser, overvekt, energinivå, stress, betennelser, livsstilssykdommer; årsaker og hvordan forebygge disse, helsekost, naturlig og økologisk mat, terapeutisk mat, matvareintoleranser m.m.

Jeg er spesielt opptatt av:

  • Matens næringsinnhold, kvalitet og sammensetning
  • Fordøyelsen og matintoleranser.
  • Blodsukkeret! – svært viktig at det holdes stabilt.
  • Energinivå og fatigue – årsaker og tiltak.
  • Vekt – finne den som er sunn og optimal; trivselsvekten for DEG.
  • Årsaker til betennelser og forebygging av betennelsesrelaterte livsstilssykdommer.
  • Forebygging av depresjon og nedstemthet. (Ja, kostholdet har noe å si her!)
  • Stress – mestring og reduksjon. Avspenning, meditasjon og lære seg å ”koble av”.
  • Varige positive endringer i kosthold og livsstil, fremfor raske løsninger og ”quick-fixes”.
  • Det å lytte til kroppen, kjenne etter og høre på signalene den gir.

 

 

NOCNA (Nordic Coach Academy) NLP Practitioner (coaching)

Jeg vil med ulike spørsmål og teknikker hjelpe deg til å bli bevisst på fastlåste tankesett og mønstre, som kanskje hindrer deg i å nå de målene du ønsker, det være seg trening, kosthold, livsstil eller annet. Denne bevisstgjøringen kan være svært verdifull når man ønsker en endring fra noe man ikke er helt fornøyd med, til en tilstand der man kan føle seg fornøyd.  

 

Min treningsbakgrunn: 

Har jobbet som PT og kostveileder siden 2010, er selvstendig næringsdrivende og har vært tilknyttet Aktiv Trening siden 2013. Har over 20 års egen erfaring med styrketrening, samt vært aktiv og konkurrert i Bodyfitness (2003-2017) Der jeg gikk til topps i både EM og VM i 2010🏆🥇.

Trening, helse og ernæring er en livsstil og min største lidenskap, nå mer enn noen gang, og jeg brenner for at flest mulig skal få oppleve de positive effektene dette har på helse og livskvalitet ♥

 

Treningsfilosofi: 

“Total Fitness”Det å bli den BESTE utgaven av SEG selv! – Du er unik, og det er deg selv du skal fokusere på. Det er DU som skal være fornøyd og tilfreds. 

Det handler oftest om å ta litt mer av de rette valgene hver dag, fordi ”litt mer” hver dag, blir nemlig MYE over tid! Jeg har en holistisk (helhetlig) måte å se hver enkelt person på, og kan dermed tilpasse kosthold og trening på en best mulig måte ut i fra DINE forutsetninger og livssituasjon.

Jeg gir deg ”verktøyene”, lytter og følger opp, du legger til innsats, tålmodighet og kontinuitet. Og husk – resultatet vil alltid gjenspeiles av innsatsen!

 

 

 

Comments are closed.

Sorry, the comment form is closed at this time.