UTDANNING / Education & Certifications

Ξ November 28th, 2010 | → Comments Off on UTDANNING / Education & Certifications | ∇ |

PROPTA Certified Professional Private Trainer and Nutrition Technician

 

Omfattet treningslære, anatomi, fysiologi, biomekanikk, teknikk og utførelse, skadeforebygging, treningsoppbygging, styrke, utholdenhet, livsstil, treningsernæring, oppsett av treningsprogram, kost og diettplaner, matvare behandling og sikkerhet (food-safety).

 

   

 

 

KOSTHOLDSVEILEDER TMS (Tunsberg Medisinske Skole)

 

Hovedfokus på en evolusjonær tilnærming til kosthold (paleo) og et riktig sammensatt og FUNKSJONELT kosthold; i korte trekk betyr det at vi bør spise den maten vi er genetisk tilpasset – og tåler best.

Fordøyelsens viktighet og utfordringer, matintoleranser, overvekt, energinivå, stress, betennelser, livsstilssykdommer; årsaker og hvordan forebygge disse, helsekost, naturlig og økologisk mat, terapeutisk mat, matvareintoleranser m.m.

 

 

NOCNA (Nordic Coach Academy) NLP Practitioner (coaching)

 

Jeg kan med ulike spørsmål og teknikker hjelpe deg til å bli bevisst på fastlåste tankesett og mønstre, bevisste eller ubevisste, som kanskje hindrer deg i å nå de målene du ønsker, det være seg trening, kosthold, livsstil eller annet. Denne bevisstgjøringen kan være svært verdifull når man ønsker en endring fra noe man ikke er helt fornøyd med, til en tilstand der man kan føle seg fornøyd. Livet kan by på så mangt av utfordringer, men du har ressursene som skal til for å mestre alt! Det gjelder å “finne” de og sette de inn der det trengs ♥

 

Comments are closed.

Sorry, the comment form is closed at this time.