..”En dag uten trening..”

Ξ June 5th, 2011 | → 7 Comments | ∇ Uncategorized |

..er en dag uten mening..” Nåvel,  nesten i allefall, for til og med JEG har faktisk det som kalles “treningsfrie” dager, der hvile og restitusjon får sin plass.. :mrgreen:  

..Kvalitet fremfor kvantitet gjelder i aller høyeste grad for treningen min, og når jeg er på trening, ja, da TRENER jeg! Er ikke veldig sosial og pratsom den timen, som regel, for da er det skylapper på og fokus på det jeg er der for å gjøre. Konsentrasjon, fokus, vilje, “guts”, innsats og disiplin – er alle viktige “redskaper” på veien mot ethvert MÅL. Og det gjelder altså både på trening, og i livet generelt. Sett deg et mål, ha klart for deg HVA du må gjøre for å nå det, HVORFOR du skal gjøre det, og så bare GJØR du det! Du kan hvis du vil – enelt og greit! Og vil du noe – så “go for it”!

Treningen er for meg “big business“, jeg skulker ikke trening, sluntrer aldri unna.. jeg ser på treningen som en “jobb”, som skal gjøres, og som på den andre siden gir meg belønningen jeg ønsker i form av RESULTATER.

..Men: hva er vel bedre enn nye, kule treningsklær når man skal avgårde på trening? Med den nye kolleksjonen fra Better Bodies.se så blir du virkelig COOL! 😎

    

..eller hva med.. .. dette er mine favoritt-topper for tiden, de sitter MEGET bra på, og har et stilig snitt! 😀

..den ultimate favoritt-buksa! Say no more! .. fås også med ROSA eller AQUA kontrastfarget kant i midjen. (klikk på fargene for mer info)

……………………………………………

Tusen takk til Norwegian Fitness og Better Bodies for stilig og kjempebra treningstøy! 😀

//Nina

 

7 Responses to ' ..”En dag uten trening..” '

Subscribe to comments with RSS or TrackBack to ' ..”En dag uten trening..” '.


 1. on June 5th, 2011 at 01:15

  Den buksa nederst var fin ja. har tenkt på å kjøpe noe fra better bodies,men jeg er så lengbeint at jeg tror buksene blir for korte :/

 2. Mette said,

  on June 5th, 2011 at 09:36

  De toppene er rå lekre og det er alltid digg med nye treningstøy når man skal på trening:) Godt å fornye garderoben litt! Ha en sprek søndag Nina:)

 3. Jeanette said,

  on June 24th, 2011 at 10:48

  Hei, jeg har et smp.. jeg har forsøkt meg litt på superfood og raw food før..og elsker det.. min kropp fungerer veldig bra på deg..og har nesten så mye energi at jeg ikke helt vet hvor jeg skal gjøre av meg.. meeen.jeg går nå på en helt tradisjonell diett ( ifh bodyfitness) med egg, ylling fisk og brokkoli.. noen tips til hvordan intergere mer super mat ? synes det er vanskelig i forhold til kalori inntak og det å få i seg nok proteiner.. jeg vet at det er prot i hemp, bønner osv..men mengden er jeg usikker på..aner ikke om man må spise 3 kg bønner for å få i seg nok proteiner?? ha gjør du? god helg og takk for all hjelp..og god helg

 4. Jeanette said,

  on June 24th, 2011 at 10:49

  det skulle stå fungerer bra på det :o)og kylling.. litt rask på tastaturet..

 5. Nina Furseth said,

  on June 27th, 2011 at 20:41

  🙂

 6. Nina Furseth said,

  on June 27th, 2011 at 21:07

  Heisann 🙂 Beklager sent svar. Driver og flytter skjønner du, og da går det på bekostning av blogg og blogging.
  MEN: her come’s:
  jeg selv spiser endel hvit fisk og økologiske egg. Ikke så mye bønner, men er glad i de økologiske linsene man får ferdig + de jeg koker selv. Brokkoli spiser jeg sikkert 1/2 kg pr dag, eller minimum 1 sånn stor bukett. Damper eller spiser rå med olje, hvitløk og krydder på. NAM!
  Så, spiser jeg endel purely protein, hemp og rice protein, som er helt i tråd med RAW tankegangen. Spesielt purely protein er SUPERMAT deluxe! Norges mest eksklusive og perfekt sammensatte veganske protein-pulver.
  En neve kakaonibs en time før trening! Mål opp og putt det inn i dietten din. Gjør underverker for fokus og “guts” på trening.

  Bønner generelt, i noen større mengde enn max 100-200 g pr dag funker IKKE for meg, og de må være bløtlagte og kokte etter beste oppskrift, og det tar tid. 3 kg bønner LOL! DET hadde blitt sirkus for stakkars magen.. 😉
  ta og spir mungbønner, det er enkelt og godt. Samme med alfalfa, så har du kalorifattige energibomber! Perfekt tilbehør og “snacks”
  Ta grønn drikk om morgenen og etter trening bestående av hvetegress/purely greens max el.l + spirulina! I rent vann på tom mage. Så er den biten på plass.
  Bodyfitnessdietten er fortsatt uberørt. Er på diett selv jeg, men lite/intet kjøtt for tiden, ikke lyst på og jeg trives best med fisk 🙂
  Og så sunt fett fra gode oljer, både aman prana happy perilla 369, litt cocosolje, hempolje og linfrøolje. Hempfrø drysser jeg på salatene mine + at jeg har det i shake’s, smoothies eller spsier fra boksen. Lett å dosere, lett å telle kcal på det og du ønsker å flette det inn i dietten din.

  Og husk å spise grønnsaker i ALLE farger: ikke kun brokkoli. Få med røde, gule, oransje, mørkegrønne og u name it 🙂

  Så da, håper jeg du ble litt klokere, og spør mer dersom du lurer på noe.

  Det fine med supermat er at du kan kombinere det med den dietten du er på. Legge til, tilpasse, og få en helhet som er perfekt og passer DEG og ditt MÅL! Og da er det plutselig veldig ukomplisert og enkelt å få til 🙂

  Mvh Nina.

 7. Jeanette said,

  on July 1st, 2011 at 17:50

  Tusen takk for utfyllende og flott svar..så vet jeg hva jeg skal anskaffe meg.. har en delsom hvetegress, spirulina osv…og spiser mye hvit fisk..passer best for kroppen:o) har forsøkt meg på bønner før..men det ble krøll i magen. god sommer

Leave a reply