Du er SKAPER av ditt eget liv.. – et budskap for 11.11.21💕

Ξ November 11th, 2021 | → 1 Comments | ∇ Coaching, Helse/Health, Livsstil/Lifestyle, Mindset, Words & Wisdom |

..Og det skal jeg forklare her, på en måte jeg håper du forstår;

Det er du selv som SKAPER din realitet og tilværelse! JA – så mye makt har du faktisk over ditt eget liv. Problemet er, at dette er det mange som ikke er bevisst på, fordi ytre krefter bombarderer og lammer oss med info DE vil skal være grunnlaget vi bygger våre liv rundt. Og her er det fryktbasert input 24/7 – fra alle medier og kanaler.. fordi et folk i frykt er lett å lede..

..Og du vil alltid få (MER av) det du tenker på, fokuserer på og forbereder deg til. (les den setningen to ganger!)

Tenker du på neste krise, neste sykdom, worst case scenario’s, og lever i og med frykt – og i splittelse på grunn av uenigheter? Grubler og spinner du på traumer fra fortiden – eller bekymrer deg for fremtiden? Ting som du IKKE vil ha..

Eller tenker du på alt det GODE som finnes; samhold, fred, overflod, vitalitet, velstand, glede og kjærlighet? Prøver du å se det gode i alle ting, og fokusere på det du ønsker deg og VIL ha?

Uansett hva som herjer i det eksterne, eller i din fortid og fremtid, så har du alltid VALGET om hvor ditt indre fokus skal være i dette øyeblikk.

Fortiden din har ingenting med NÅ-tid å gjøre. Fremtiden din er heller ikke NÅ. Frykt for fremtiden er ikke engang reelt, da det er basert på traumer fra fortid som ikke er bearbeidet, eller fryktpropaganda og falske beviser fra en ”side” som ikke vil oss godt..

Ikke la traumer fra fortid og frykt for fremtid diktere ditt liv som er NÅ. Ikke ta inn impulsene fra media som kun ønsker å holde deg fanget i et falsk frykt-narrativ.

Fordi; Så lenge du tillater det, så blir det din realitet og hverdag.

Dette er universets LOV, det er metafysikk. Og det er kunnskap som har blitt forsøkt skjult fra oss i uminnelige tider.

Alle har kraften i seg til å SKAPE det livet man ønsker, men du må VELGE å åpne opp for, TRO på det, og gi det næring ❣💕

-Nina

 

One Response to ' Du er SKAPER av ditt eget liv.. – et budskap for 11.11.21💕 '

Subscribe to comments with RSS or TrackBack to ' Du er SKAPER av ditt eget liv.. – et budskap for 11.11.21💕 '.


 1. on November 13th, 2021 at 09:05

  Fantastisk.. ❤

  Som om jeg skulle sagt det selv..

  Dette er kunnskap og viten folk må ta innover seg, og faktisk bli bevisste på..det gjør livet så mye mer spennende.
  Å være fanget i et “mindset” hvor man ser på seg selv som et ubetydelig offer for en farlig og skummel verden er ingen tjent med.
  Fokuser på de tingene du har som du kan være takknemlig for, og slutt og tenk på det du ikke har men skulle ønske du hadde. Ikke gi etter for frykt pornoen produsert av et korrupt media hvis eneste rolle er å forme din oppfattelse.
  Vit at universet, skaperen, Gud, har full kontroll og livet skjer for deg, ikke mot deg. Du kan egentlig bare lene deg tilbake og nyte denne reisen livet er. Ikke ta ting for seriøst..dette er underholdning, og målet er enkelt..å føle seg så bra som mulig så mye som mulig av tiden vi har gått tildelt her.
  “Trust and let go…”

  Tusen takk for ditt arbeid med å øke folks bevissthet Nina, du er helt rå og jeg elsker deg og alle andre i denne opplevelsen.

Leave a reply