Du blir hva du drikker.. VANNvittig viktig tema!

Ξ April 28th, 2012 | → 4 Comments | ∇ Helse/Health, Livsstil/Lifestyle |

Ja, bokstavelig talt, så kan uttrykket “du blir hva du spiser” direkte overføres til og brukes i denne sammenhengen, ved at du ihvertfall blir hva du DRIKKER!!

Kroppen består jo av rundt 70% vann, og dette må vedlikeholdes på en GOD måte for å kunne beholde en optimal væskebalanse. Videre så er vann også uhyre viktig for å kunne skylle gift og avfallsstoffer ut av kroppen. NB: Dette er MEGET viktig å tenke på i forbindelse med TRENING; der viktige stikkord er FREMGANG og RESTITUSJON. (skal skrive mer om det etterhvert) Og dersom du faktisk ønsker å få max UTBYTTE av tiden du bruker på trening – ja, da anbefaler jeg deg å følge med  😉

Så, hvor mange liter vann er det så anbefalt at man bør få i seg pr dag? jo: rundt en liter vann pr 30 kg kroppsvekt – som naturligvis varierer noe, alt etter individuelle behov, aktivitetsnivå, temperatur (jepp, dette er kalde Norge vs syden liksom..) og andre forutsetninger.. (og for ordens skyld: Jeg snakker her om VANN!  Kaffe, te, fun-light saft, brus etc gjelder IKKE, selv om de er VANN-baserte drikker! )

..regner med den er grei 🙄

 

..Det er essensielt for for en god helse å drikke nok vann – RENT vann! 

 

Men så var det dette med RENT vann da.. – fordi det som kommer ut av springen er IKKE på noen måte rent! Tvert imot. Vannforsyningene er forurenset av ymse kjemikalier, pesticider, bakterier, rester av farmasøytiske(!) produkter og andre biprodukter av en industrialisert verden. Vannet renner gjennom rør og filtreringssystemer som ødelegger den naturlige strukturen, og det tilsettes klor for å drepe det som måtte være igjen av bakterier.. dette belaster kroppen veldig – den blir “surere” og frie radikaler får herje vilt!**

Så i realiteten vil vannet vi drikker for å opprettholde væskebalansen og  bli kvitt gift og avfallsstoffer kort sagt heller gjøre vondt verre.. – mengden gift i kroppen øker og cellene dehydreres (les: tørker ut.. populært kalt “tidlig aldring”.. → der et ytre tegn f.eks er rynker i huden, tørr/eksem/uren hud og denne listen er lang. Utsiden speiler nemlig hvordan kroppens tilstand er innvendig.. )

**dette skal jeg komme nærmere innpå i senere innlegg: stikkordene er pH, syre/base, mineraler og antioksidanter.

Fordelene med LIVING WATER – nytenkende og neste generasjons vannionisering-system, enkelt og greit for alle små (dvs som meg: 1 stk person i lite krypinn!) og større husholdninger:

 • Ionisert, alkalisk og oksygenrikt vann rett fra springen via en liten enkel maskin.
 • Vann som hjelper kroppen å kvitte seg med, og “skyller” effektivt ut gift, avfallsstoffer og syre
 • Kroppen hydreres på en mye dypere måte, på cellenivå. (ref: viktig ifm med trening folkens!)
 • Vannet vil fungere som en kraftig antioksidant –  ioniseringen gir vannet en negativ ladning som bekjemper frie radikaler i kroppen. (viktig for ALT, men spesielt om man trener mye så vil dette være en kolossal avlastning for kroppens muskler og andre vev!)

Selv har jeg denne hjemme på kjøkkenbenken, og er over all forventning fornøyd!!

**Jeg er forhandler av Living Water, og om du vil så vil du også innen kort tid kunne glede deg over helt RENT og helsebringende vann hjemme.. spør meg om du lurer på noe, så skal jeg forklare litt nærmere og detaljert om hvordan springvannet kan forvandles til SUPER-vann!  😀 *Klikk her

.. vann på trening er viktig! ..og det er kanskje ikke noen overraskelse at denne frøkna har med vann hjemmefra..  :mrgreen:

GOD HELG!

 

 

 

 

4 Responses to ' Du blir hva du drikker.. VANNvittig viktig tema! '

Subscribe to comments with RSS or TrackBack to ' Du blir hva du drikker.. VANNvittig viktig tema! '.

 1. Ragnhild said,

  on April 28th, 2012 at 22:49

  Så spennende! Jeg tenker så mye på dette med vann, og kan ikke tenke meg at det vi får i springen er det beste..
  Men dette produktet, Living water, hvor får man kjøpt det og hva koster det?
  Og hjelper det å koke vannet man skal drikke?
  God helg til deg Nina 🙂

 2. Nina Furseth said,

  on April 29th, 2012 at 00:02

  Hei Ragnhild 🙂

  Jeg er forhandler av Living Water, og kan gi deg endel mer info på mail.

  Å koke vannet dreper litt bakterier, men det vil likevel være surt, kloret, “livløst”, uten mineraler og uten noen form for antioksidant effekt. Med andre ord belastende for kroppen.
  Living Water er det motsatte: alkalisk, mineralrikt, og med en unik negativ ladning som effektivt fungerer i kroppen som en sterk antioksidant. Og med tanke på at vi fra alle kanter angripes av frie radikaler, som skaper nedbryting av kroppen på mange nivåer, så er dette den kraftigste antioksidant vi kan tilføre kroppen.

  Sender deg en mail med mer info,

  Mvh Nina 🙂

 3. Benedicte said,

  on May 5th, 2012 at 13:26

  Utrolig flott blogg, jeg endelig kommer ut av skapet for å si at jeg har stjålet mange supre tips fra! Du vet hva du prater om + ekstra spennende å lese/ høre om supermaten du benytter og dette vannet! Er selv veldig opptatt og synes det er interressant å lese om syre/base balansen i kroppen vår og hvordan opprettholde denne (noe de fleste burde sett mer på )

  Uansett, du er en inspirasjon!


 4. on May 17th, 2012 at 21:06

  […] Du blir hva du drikker.. VANNvittig viktig tema! […]

Leave a reply