Den Ultimate Super-Sko!

Ξ October 6th, 2011 | → 3 Comments | ∇ Helse/Health, Livsstil/Lifestyle |

..Og det er faktisk helt sant!!

Dette er en SUPER-SKO i ordets rette forstand, som både ser stilig og “classic” ut, i tillegg til at den virkelig avlaster, beskytter og forebygger eventuelle belastningsskader i beina og ryggen.

For  eksempel i jobbsammenheng, der man går eller spesielt står mye, på hardt underlag, så kan det til tider kjennes i beina og ryggen, ofte på grunn av at man (som jeg gjør/gjorde veldig mye) står med knekk i hoften og tyngden på ene beinet. (noen som kanskje kjenner seg igjen der..??)

Vel, løsningen er å ha et eller flere par MSZONE sko! Dette er en “light” utgave av de ganske så velkjente MTB (Masai) skoene, men uten den karakteristiske “båt” formede sålen. Jeg vil kalle skoen en “hybrid” der man har tatt de gode fordelene med MTB, og “krysset” de med en stilig designet fritidssko, av ypperste kvalitet – og med en helt super passform.

Selv har jeg de i skinn – både i sort og hvit:

 

Anbefaler virkelig å prøve disse skoene! 😀

Jeg kjøpte mine sko HER (gjennom Askerkiropraktor.no) Men jeg antar disse skoene selges mange steder.

Se forøvrig her:

 

3 Responses to ' Den Ultimate Super-Sko! '

Subscribe to comments with RSS or TrackBack to ' Den Ultimate Super-Sko! '.


 1. on October 6th, 2011 at 17:49

  så spennende dette hørtes ut. har før hatt MBT-sko,såkalte masai-sko.- de var et MARERITT å gå med, og etter 5 min hadde jeg giogantiske gnagsår,så jeg har ikke brukt de siden :p

 2. Nina Furseth said,

  on October 6th, 2011 at 22:50

  Enig!
  Jeg prøvde et par på skobutikk, men fikset ikke å gå i de, pluss at jeg så helt fønni ut, OG det føltes ikke bra totalt sett.

  Men, tro meg, du vil elske de skoene her!! 😀

 3. Fitnesslilo said,

  on October 7th, 2011 at 12:32

  Hvordan ligger de i pris? Starter opp i ny jobb med mye trasking straks, så trenger gode arbeidssko. 🙂

Leave a reply