Creamy “Currygryte” med nudler(!), kylling og kokos

Ξ March 10th, 2012 | → 2 Comments | ∇ Helse/Health, Lavkarbo, Livsstil/Lifestyle, Oppskrifter/ Recipes, Salt: Middag, lunch, småretter |

..NAM! Og det er vel ingen bombe at det her nok en gang snakkes om shirataki/miracle nudler, siden “vanlige” nudler (les: de som kjøpes i butikken, med hovedingrediens HVETEmel, enten de er lyse eller med litt “innbilsk sunnhet” i form av fullkorn?? duh, hjelper ikke særlig det gitt..) IKKE er i samsvar verken med det jeg selv velger å spise, ELLER det jeg mener er sunt og forsvarlig å spise sånn i tide og utide!  Når man skal skeie ut (nåvel – alt er relativt har jeg funnet ut..) og kose seg – ja, da gjør vel de fleste som de vil, og spiser det de vil spise! DET legger jeg meg ikke oppi..  😆

Videre, så er jeg er ikke sånn typisk “nymotens” (smør, fløte, ost, bacon – spisende..) “low-carb” → MEN: jeg er meget “carb-concious”, og vil heller bruke uttrykket “smart-carb”, dvs at jeg velger mine karbs med omhu, ganske så selektiv, hovedsakelig fra grønnsaker, noe fullkorn/havre i perioder, samt bær og bittelitt frukt, OG jeg legger dette på tidspunkter jeg mener er optimale.. 

Her er uansett min hærlige middag  :mrgreen:

Oppskrift/ingredienser (1 person)

 • 1 nudler (miracle eller shirataki)
 • 1 kyllingfilet i strimler
 • 2 ts grønn currypaste
 • finhakket hvitløk, rødløk, fersk chili og litt eple
 • 1 dl low fat coconut milk (jess, du kan fint bruke den originale, da blir det enda mer “fyldig”..)
 • Små grønne linser (kan sløyfes)
 • Gojibær
 • (*egg hadde jeg med pga det ernæringsmessige, samt at det ble litt for lite kylling..)

**Stek kyllingstrimler, ha i currypaste, hvitløk, rødløk, fersk chili.. eple helt til slutt. Hell over kokosmelk, og la det putre litt. Ha i nudlene til slutt. Ta det du liker av salat. Gojibær som garnityr.

Bon Apetite!

 

 

 

2 Responses to ' Creamy “Currygryte” med nudler(!), kylling og kokos '

Subscribe to comments with RSS or TrackBack to ' Creamy “Currygryte” med nudler(!), kylling og kokos '.


 1. on March 11th, 2012 at 18:50

  spennende. Må kansje prøve å lage 😀 Ha en fin kveld!

 2. camilla said,

  on March 15th, 2012 at 10:53

  Så godt ut. Trengte litt ny middagsinspirasjon i dag 🙂

Leave a reply