“Bringebær Delight” – flytte-pakking og generelt kaos..

Ξ February 23rd, 2013 | → 2 Comments | ∇ Glutenfritt, Oppskrifter/ Recipes, Sukkerfritt, Sunn dessert, is, pudding |

..ja, det er betegnelsen på min lørdag.. der jeg nå finner meg selv i å gjøre 5-6 ting samtidig; spise, pakke, jobbe, skrive dette innlegget(!) OG generelt sett surre mye rundt  😯 .. Jeg gjør meg nå klar for å forlate Oslo gryta på ubestemt tid – INGENTING pr i dag er nå verken fastsatt eller bestemt, annet enn at jeg setter meg som AGENDA å gjøre det jeg må gjøre for å kunne jobbe med det jeg brenner for på HELTID! (les: trening, kosthold, livsstilsendring, coaching m.m) – Hvor jeg bor i den prosessen er på en måte irrelevant nå, siden gjeldende bosituasjon og utgifter satte kjepper i hjulene for meg. Dermed måtte jeg bare gjøre noe og begynner dermed i en ende.. for å få oversikt og samle meg! Har flytta 11 ganger på 13 år nå, så er ikke akkurat uvant for meg det 😆

Plukker frem disse to her igjen – for egen del:

First say to yourself what you would be – then DO what you have to do” → og denne: “”Many of life’s failures are people who did not realize how close they were to success when they gave up” ..

Jeez.. Big time note to self her..

..Her er uansett “hærligheten” jeg spiser endel av om dagen (les: ikke tid til matlaging nå): enkelt og greit: mager kesam + vanilje steviadråper + litt vanilje kasein/whey + bringebær rørt med litt sukrin.. ♥

IMG_20130215_185651-1

Ha en fortsatt fin lørdag og helg.. mye oppskrifter og mat kommer i bloggen fremover – må bare komme meg på plass først!

Peace out 

 

 

2 Responses to ' “Bringebær Delight” – flytte-pakking og generelt kaos.. '

Subscribe to comments with RSS or TrackBack to ' “Bringebær Delight” – flytte-pakking og generelt kaos.. '.


  1. on February 23rd, 2013 at 17:23

    Hvor skal du flytte? Ha en god helg!

  2. Nina Furseth said,

    on February 24th, 2013 at 12:42

    Jeg flytter til Ulsteinvik, der jeg kommer fra. Nødt å bare ta et overblikk over ting, for å se hva jeg skal gjøre for å få opp business, og hvor det er muligheter etc. Og sånn det er nå her, så er jeg så økonomisk strippet, at der ikke er rom for verken å studere eller tenke klart. Og da er det fint med en time out, frisk luft, sånn at jeg bedre SER hvor muligheter ligger 🙂

Leave a reply